Recent Posts

miercuri, 8 octombrie 2008

Drumul către salon

Nici nu am apucat să-mi trag bine nădragii pe mine că uşa s-a şi deschis, iar în prag şi-au făcut apariţia asistenta însoţită de o infirmieră. Aceasta din urmă mi-a înşfăcat geaca, pantalonii şi papucii şi s-a întors să plece cu ele. Nu că ar fi fost foarte scumpe, dar totuşi, pentru că erau ale mele şi de regulă ţin la lucrurile care îmi aparţin, am întrebat-o ce face cu ele.
- Le duc la garderobă. Nu vă faceţi griji. Sunt pe mâini bune...
- Sper!
Las hainele şi mă concentrez pe ce aveam de făcut în continuare. Mă iau după asistentă care mă conduce în salonul de la primul etaj. Pe drum îmi prezintă principalele obiective:
- Aici este toaleta, sper că au reparat-o! Aici este un balcon unde puteţi fuma! În partea asta este frigiderul, iar aici este o baie unde puteţi face un duş când doriţi!
Am memorat toate aceste puncte deosebit de importante şi mi-am urmat ghidul până în camera unde urma să locuiesc următoarea perioadă.
O camera de aproximativ 15 mp în care erau înghesuite patru paturi, patru noptiere, o masă şi o chiuvetă. Cu toate aceste piese de mobilier în cameră se mai aflau încă doi pacienţi, evident şi ei tot bolnavi de hepatită. Le dau bună ziua şi mă instalez în unul dintre paturi. Am trans concluzia că aveam de stat ceva vreme pentru că vecinul din partea stângă, se pare cel mai vechi în salon, se dotase cu televizor şi DVD.

0 comentarii: