Recent Posts

vineri, 24 iulie 2009

Sincere felicitări poliţiei din Braşov

Joi Poliţia l-a arestat pe cel de-al doilea protestatar celebru al Braşovului, Ladislau Vankay. L-au luat pe sus şi după ce l-au ţinut la fezandat 24 de ore la beci, s-au prezentat urgent cu împricinatul în faţa judecătorilor. Odiosul criminal a primit, în doi timpi şi trei mişcări, un mandat de arestare pesteu 10 zile. Aşa, ca să stea la zdup, să-şi mai răcorească minţile pe canicula asta. Este justă, dreaptă şi obiectivă decizia judecătorilor atâta timp cât pericolul social pe care îl reprezintă Vnakay este evident. Bravo! Felicitări Poliţiei Române! Felicitări Poliţiei din Braşov care a reuşit după îndelungate eforturi şi muncă asiduă să anihileze elementul perturbator din oraşul nostru, cel care băgase spaima în femei, copii şi bătrâni.

Acum, odată cu îndeplinirea acestei misiuni aşteptăm din partea conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov şi a procurorilor, răspunsul la următoarele întrebări:

Când va fi identificat, prins şi condamnat pe baza unor dovezi incontestabile, ucigaşul farmacistelor?
Când vor fi prinşi, identificaţi şi condamnaţi ucigaşii bătrânilor din Şirnea?
De ce Gorbunov, dat în urmărire gelerală, umbla liber prin Braşov şi îşi făcea veacul chiar sub nasul poliţiştilor?
De ce a fost nevoie să se comită un un jaf armat,soldat cu moartea a două persoane, pentru ca Gorbunov să fie prins?
De ce nu este identificat, prins şi condamnat autorul dublei crime de la casa de schimb valutar?
Când va fi identificat, prins şi condamnat autorul tentativei de jaf de la sediul BRD de pe Calea Bucureşti?
Când va fi identificat, prins şi condamnat presupusul ucigaş al Elodiei Ghinescu?

Şi mai am o întrebare pentru intangibilii magistragi braşoveni:

De ce un cetăţean acuzat zilele trecute că a snopit în bătaie doi poliţişti şi un jandarm se plimbă liber prin oraş, iar Vankay este reţinut 10 zile?

1 comentarii:

Sebeni spunea...

ei...f bune intrebarile, justificate si de bun simt. nimic de zis. dar, nu au legatura cu arestarea lui vankay. ce, ala nu reprezenta niciun pericol? ai fost vreodata la pasaj cand il bloca, pt a vedea reactiile oamenilor normali la cap? sunt convinsa ca daca nu l-ar fi arestat ar fi fost o alta intrebare: de ce vankay este lasat sa provoace haos fara ca autoritatile sa aiba vreo reactie??