Recent Posts

vineri, 15 ianuarie 2010

Note

Zilele trecute am avut „nesimţirea” să apreciez activitatea autorităţilor locale cu note. Este vorba despre notarea în sistemul vechi, cel în care am fost şi eu notat pe vremea când mergeam la şcoală. Recunosc sincer că nu mă aşteptam ca acest lucru să stârnească reacţii atât de vehemente din partea celor care au „beneficiat” de notare. Pe de altă parte, cred că am dreptul ca cetăţean, plătitor de taxe şi impozite marite, de pe urma căruia cei în cauză îşi primesc salariile, să apreciez cum cred de cuviiţă activitatea lor.

Prefectul Ion Gonţea – nota 3
...pentru că, deşi se presupune că este înalt funcţionar public, a rămas subalternul lui George Scripcaru. Are atitudinea, comportamentul şi acţionează ca un activist înverşunat al partidului comunist din perioada anilor 50 – 60. Nu în ultimul rând pentru că este cercetat penal şi refuză să recunoască acest lucru

Viceprimarii municipiului Braşov – nota 4
... pentru că sunt slugile politice ale primarului Scripcaru. Nu au nici un fel de iniţiativă, sunt aroganţi şi lipsiţi de caracter. Nişte căţei bine dresaţi.

Primarul George Scripcaru – nota 5
...pentru că, în principiu, ceea ce face este bine. Adică îşi îndeplineşte atribuţiile pentru care este plătit din banii noştrii. E bine să avem străzi asfaltate, locuri de joacă pentru copii sau trafic fluidizat. În schimb nu are nici o viziune de viitor despre dezvoltarea Braşovului, s-au cheltuit zeci de milioane de euro pe asfalt şi autobuze, minte cu neruşinare, e ipocrit şi nu-l interesează decât lucrările care aduc bani la firmele de partid.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Attila Kovacs – nota 5
...pentru că face parte dintr-o formaţiune politică fără coloană vertebrală. Pentru că nu se comportă ca un adevărat lider şi pentru că nu are puterea de a coordon şi conduce UDMR Braşov. Nu în ultimul rând pentru că activitatea sa la CJ este zero. A luat notă de trecere pentru că este tânăr.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Ochi – nota 7
...pentru că încearcă să fie un factor de achilibru în Executivul CJ. Pentru că este preocupat de problemele comunităţilor locale. Nu este suficient de ferm şi nu reuşeşte să fie suficient de credibil.

Fostul subprefect Emil Niţă – nota 7
... pentru lipsă de fermitate în relaţia cu prefectul Ion Gonţea.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu – nota 8
...pentru că are o viziune în ceea ce priveşte dezvoltarea judeţului. Proiectele pe care le-a propus sunt de anvergură (ex: aeroportul) şi pot duce la transformarea Braşovului într-un pol de atracţie atât turistic cât şi investiţional.

Cam acestea sunt aprecierile mele la momentul acesta. Dacă am supărat pe cineva...nu o să-mi cer scuze. E dreptul meu.

3 comentarii:

Ovidiu Eftimie spunea...

:)) Si totusi. Emil Nita, oricat de simpatic mi-e, nu. Adica nu merită notă. A tras cu dintiii de postul ăal şi înca mai viseaza la el atat de mult ca nici nu mai are timp de activitate functionarească.

Lipsa de fermitate plm. daca te mai prind ca umbli cu critici presa muci te fac. Nerusinatule, asa te-ai invatat lumea sa scrii :))) "lipsa de fermitate" :)))

Pe bune nu ma pot umple de loluri pe aici.

Răzvan Popa spunea...

Prietene...
Presa o să o critic atâta timp cât îmi dă ocazia să o fac....
Aşa cum presa are dreptul să mă critice pe mine, aşa am şi eu dreptul să o critic, mai ales că ştiu foarte bine ce se petrece în interior...

Cât despre Emil Niţă nu pot să spun că nu ai dreptate...Dar am fost întrebat ce nota îi dau şi i-am dat...

Ovidiu Eftimie spunea...

Da e, ca la scoală, "cu indulgenta?". Hai sa fim seriosi, trecea clasa si cu 5.