Recent Posts

luni, 19 iulie 2010

Am avut dreptate

În urmă cu aproximativ un an am cerut demiterea directorului CAS Braşov, de acum celebrul Elemer Wusinczky, pe motiv de incompetenţă. Presa locală aşa cum o ştim, a percutat şi nu prea. Între timp demersul nostru a rămas fără finalitate dintr-un motiv lesne de înţeles: Elemer Wusinczky s-a dat cu pedeliştii şi a rămas pe funcţie. La fel de incompetent.
La nici un an de atunci, personajul în cauză şi-a dat măsura „competenţei” sale publicând vestita „listă a ruşinii” care l-a propulsat în topul celor mai ridicoli şefi de instituţie din România. 30.000 de braşoveni au apărut cu nume, prenume şi adresă ca presupuşi datori la CAS. A fost, în sfârşit scânteia care a deschis ochii presei „analitice şi incisive” din Braşov. Toată lumea a tăbărât pe Wusinczky. S-au deschis liste cu semnături pentru demitere. S-au formulat petiţii şi s-au iniţiat acţiuni în instanţă. Rezultatul acum, ca şi atunci, este acelaşi. Elemer Wusinczky continuă să fie incompetent în fruntea CAS Braşov.
Nu pot să am decât o minimă sadifacţie pentru că s-a dovedit că am avut dreptate în urmă cu un an deşi unele ziare şi televiziuni au tratat atunci solicitarea de demitere cu oarecare indiferenţă.

5 comentarii:

Adrian Moisa spunea...

Hello!

Moisa Adrian, pictor aerografist Iasi pe Tunning Auto.
Site-ul cu picturile mele (800 unici/luna in crestere): http://www.adrianmoisa.ro
As vrea sa iti propun un link exchange site-wide sau intre posturi (guest post).

Adrian Moisa, pictor masini

Y!mess desene_aerograf, mail desene_aerograf@yahoo.com sau la telefon 0743521412.
Mii de multumiri, Adrian

Anonim spunea...

Salut!As Dori schimb de linkuri cu acest blog
Adresa este http://avataremessengergratis.blogspot.com/
Nume:Avatare Messenger Gratis
si
Adresa Este: http://justmydesktopblog.blogspot.com/
Nume:Just My Desktop
Trimitemi si tu numele si adresa care sa o adaug
Rog Seriozitate

Athe spunea...

Propune culoarea orasului tau pe www.1001culori.ro ! Pentru sanse maxime, incarca in fiecare luni poza ta preferata, care reprezinta o culoare din Brasov si/sau Sibiu si intra in competitia pentru a gasi cea de-a 1001-a culoare! Nu uita sa le spui prietenilor sa te voteze, comenteze sau sharuiasca pe retele sociale pentru a castiga la una din cele trei categorii!

Athe@ 1001 culori | colors
As_colors@yahoo.com
www.1001culori.ro

health spunea...

frate dar periculos brasovul ala..se dau tepe mari si sunt cele mai groaznice crime acolo...orasul elodiei

Anonim spunea...

nu stiu cata dreptate ati avut, domnule Razvan Popa, dar daca sunteti asa de breaz,sau aveti studiile necesare de ce nu va propuneti dumneavoastra pentru postul respectiv...e foarte usor sa judecam, sa aruncam cu noroi...presa le stie pe ale ei, adevarul este intotdeauna altul...de aia merge totul atat de bine in Romania, din cauza unor oameni care sunt interesati mai mult de capra vecinului decat de propria ograda..