Recent Posts

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Un bulevard din Braşov să se numească „Adrian Păunescu”!

Dincolo de activitatea politică mai mult sau mai puţin controversată a lui Adrian Păuenescu, poetul va rămâne pentru totdeauna un punct de referinţă în cultura românească. Acest fapt este acceptat în unanimitate de întreaga societate, oameni de cultură, simpli cetăţeni ţi politicieni.
S-au spus şi se vor spune multe despre opera şi activitatea deosebit de complexe ale lui Adrian Păunescu, dar cred că Braşovul îi poate aduce un omagiu denumind o stradă din Municipiu „Adrian Păunescu”. Mai mut decât atât, cred că această iniţiativă ar trebui completată şi amplasarea unui bust al marelui poet tot în Municipiul Braşov.
Dacă Primăria Braşov va dori sau nu să dea curs acestor cereri rămâne de văzut. Cert este că în prima şedinţă a Consiliului Local consilierii PSD vor face o solicitare în acest sens.
P.S
Aştept cu interes să aud cum George Scripcaru ne va spune că deja s-a gândit la acest lucru şi că se lucrează intens de câteva zile.

2 comentarii:

Adrian Teacă spunea...

Un bulevard din Braşov să se numească mai degrabă "Nichita Stănescu"! Poet de poet, părerea mea...

Răzvan Popa spunea...

Foarte de acord...Cred că se poate constitui o comisie la nivel local care să analizeze astfel de aspecte...pentru că am cam rămas în urmă...