Recent Posts

joi, 30 decembrie 2010

Am primit adresa de la RAT

Nu cu mult timp după această postare am primit un telefon de la purtătorul de cuvânt al RAT Braşov, cu care mă cunosc de altfel de mai multă vreme. Omul m-a întrebat dacă am primit o adresă din partea instituţiei pe care o reprezintă prin care ni se aducea la cunoştinţă că informaţiile solicitate nu se pot identifica în termenul de 10 zile şi ne vor fi puse la dispoziţie în 30 de zile, conform Legii nr.544.

Îi răspund că nu am primit absolut nimic. Îmi spune că el are adresa în faţă şi pe ea este aplicată şi ştampila de „expediat”. Îi răspund la rândul meu că îl cred pe cuvânt, dar la mine nu a ajuns absolut nimic, iar dacă răspunsul ar fi fost trimis prin poştă, cu confirmare de primire, cu siguranţă ar fi ajuns unde trebuie. Rămâne să mai verifice el ce s-a întâmplat.

În 10 minute mă sună din nou. Mă întreabă dacă este vreo problemă dacă trimite adresa respectivă prin fax. Îi spun că nu. Pe mine mă interesează să se respecte legea în acest caz. Îmi explică la telefon că undeva la ei în instituţie s-a produs un scurt circuit, că cel responsabil, va fi responsabilizat şi că îşi asumă el greşeala. Şi mă asigură că la termenul stabilit de lege vom primit toate informaţiile solicitate.

Dragul meu, nu ştiu a cui a fost greşeala, important este să nu se mai repete!

0 comentarii: