Recent Posts

vineri, 17 decembrie 2010

Mintea odihnită a unui senator

Domnul acesta, un produs marca PDL Braşov, ar idei puţin, dar din păcate nu sunt fixe, sunt doar proaste. Şi pentru că de când a ajuns senator nu produs nimic concret pentru comunitate, Staicu a emanat pe final de an o idee năstruşnică. Cică la depăşirea limitei legale de viteză cu 20 km/h să se primească doar avertisment, fără amendă, care să expire după şase luni.

Cu alte cuvinte, în Braşov dacă ajungi să calci pedala până pe la 80 km/h nu te alegi decât cu o mustrare scrisă din partea organului. Şi după şase luni poţi repeta figura. Din punctul meu de vedere, o idioţenie mai mare nici că putea să scornească. Probabil că are mintea odihnită. Acum este de înţeles că atunci când foloseşti un VW Touareg este deranjant să te mişti cu 60 km/h şi nu prea te interesează de consecinţele pe care le-ar avea elucubraţiile tale pentru restul muritorilor de rând. Toate statistice arată că din cauza vitezei se moare pe capete în ţara asta. În UE pentru depăşiri de viteză te arde la buzunar de nu îţi mai vine a doua oară să o calci...iar la noi tot mărim limita de viteză. Să nu mai stea în trafic şmecherii după toţi amărăştenii care de frica unei amenzi au neobrăzarea să respecte limita de viteză.

Eu propun să se elimite definitiv limitele de viteză. Fiecare merge cu maşina în funcţie de caii putere şi de conştiinţă, iar de scăpat, scapă cine poate.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Va atrag atentia ca nu viteza ucide ci oprirea brusca in conditii necontrolabile. Va multumesc

Răzvan Popa spunea...

Dar oprirea bruscă atunci când viteza este prea mare? La ce duce?