Recent Posts

luni, 27 decembrie 2010

Să vă fie ruşine Patriciu şi Vântu

Domnul Sobaru a devenit vedetă internaţională după ce i-a dedicat premierului Boc un salt cu grad ridicat de dificultate de la balconul sălii de plen a Parlamentului cu aterizare pe pupitrul unui deputat. Gestul, motivaţiile, argumentele sau prestaţiile ulterioare a specialiştilor, comentatorilor, psihologilor şi sociologilor nu mai au acum nici o valoare. Pentru că în curând vor fi date publicităţii informaţii şocante despre viaţa secretă a lui Sobaru.

Ocupaţia de electrician la TVR nu era decât o acoperire pentru a-i facilita accesul în Parlament şi mai ales în sala de plen. În fapt omul era un agent bine instruit al unei organizaţii oculte a cărei scop este acela de a istaura haosul în ţară prin decredibilizarea instituţiilor statului pentru atunci când este dezordine în ţară câştigă cei care pescuiesc în ape tulburi.

Serviciile secrete şi ultrasecrete au descoperit că în fruntea organizaţiei care l-a antrenat şi finanţat pe Sobaru se află cei doi moguli Vântu şi Patriciu, Hrebenciuc, Năstase, Crin Atonescu, Victor Ponta şi Marian Vanghelie. Totul a fost pus la cale pentru a-l decredibiliza pe Boc şi pe Roberta Anastase. De fapt Sobaru avea vreo trei conturi în Elveţia alimentate regulat de Patriciu, o casă de vacanţă în Alpii Austrieci, depozite în lei şi valută precum şi terenuri în nordul Capitalei.

Scenariul potrivit căruia omul era disperat din cauză că şi-a dat seama că din cauza unui guver cretin nu-şi mai poate creşte copii, dintre care unul cu probleme serioase de sănătate, nu stă în picioare.

De altfel, în discursul său de Anul Nou, preşedintele Băsescu va face referire la acest caz grosolan de manipulare şi va încheia cu un „Să vă fie ruşine Patriciu şi Vântu!” după care lacrimi cât boabele de fasole mexicană i se vor rostogoli pe obraji.

0 comentarii: