Recent Posts

marți, 7 decembrie 2010

Şapte lucruri pe care le vreau de la RAT Braşov

Pentru că de la începutul anului am tot vorbit despre unele chestiuni legate de RAT Braşov şi până acum nu s-a întâmplat absolut nimic, am făcut o solicitare în baza Legii nr.544/2001 – privind liberul acces la informaţii de interes public prin care am cerut să se facă publice următoarele:

1. Care este stadiul implementării sistemului de supraveghere video din mijloacele de transport în comun ale RAT Braşov?

2. Care este strategia RAT Braşov privind implementarea sistemului de taxare pe mijloacele de transport în comun, pe unitate de timp, având în vedere că aparatele necesare acestui proces sunt deja instalate în toate autobuzele?

3. Care sunt veniturile din publicitate ale RAT Braşov pe anul 2009 şi pe primul semestru din 2010?

4. Care este procentul pe care RAT Braşov îl încasează din concesionarea serviciului de ridicări auto?

5. Prezentarea sondajelor de opinie privind prestarea serviciilor de transport public local de călători în municipiul Braşov, care sunt specificate în raportul anual de activitate al viceprimarului Gantz Miklos Sandor, la cap. 7 “Serviciul transport şi monitorizare”, pag. 9.

6. Care sunt încasările RAT Braşov din biletele vândute către pensionari, ca urmare a anulării gratuităţii la transportul în comun?

7. Care ar fi impactul economic asupra RAT Braşov daca s-ar acorda facilităţi de 50% reducere la transportul în comun pentru şomerii aflaţi în evidenţele AJOFM Braşov?

0 comentarii: