Recent Posts

miercuri, 23 iulie 2014

Mulsul caprei este gratuit

Ne-am hotărât să plecăm într-o minivacanță de câteva zile. Știam exact unde vrem să mergem, într-o locație extraordinară din inima Ardealului, drept pentru care am pus mâna pe telefon și am făcut o rezervare. Cu greu am găsit camere libere, dar în cele din urmă  totul a fost aranjat. Zilele trecute primesc pe mail confirmarea rezervării și un pachet detaliat de servicii puse la dispoziția clienților. Oameni serioși, spun în sinea mea.
Călăritul poneiului sau plimbările cu trăsura costă atâția zeci de lei.  Cursuri de echitație în manej acoperit alți zeci de lei. Pescuitul sportiv, accesul la un mini zoo sau plimbările călare în natură, sala de conferință dotată și aranjată cu tot ce trebuie și multe altele , sunt puse la dispoziția amatorilor contra cost.


Și chiar când mă gândeam că este 100% adevărată  vorba din popor cum că ”în ziua de azi totul se plătește, nimic nu-i gratis”, am ajuns la secțiunea servicii și activități gratuite pentru clienți. ”Muls capra, gratuit”. ”Activități gratuite: curățenie grajd, furajat animale, participare la igiena corporală a cailor (țesălat)”.  Deci, dacă vreau să mă duc să fac pe argatul câteva zile ăștia nu o să-mi ia nici un ban. M-am mai liniștit. Aaaa, era să uit, și după toate astea, îmi e permis gratuit să mă relaxez în piscina  burgheză. 

0 comentarii: