Recent Posts

vineri, 19 noiembrie 2010

Cui îi este frică de Scripcaru?

Săptămâna trecută am emis un comunicat de la partid. Comunicat care începea cam aşa:
"Organizaţia Municipală a PSD Braşov îi solicită lui George Scripcaru, în virtutea funcţiei politice pe care acesta o deţine la nivel central (vicepreşedinte PDL) să intervină pentru a opri măsurile aberante luate de Guvern care împing România pe o curbă de sacrificiu total greşită"...
Şi se termina ca în felul următor: "În acest context, George Scripcaru, ca vicepreşedinte al PDL la nivel central este direct răspunzător de modul în care acţionează guvernul PDL. Cu atât mai mult cu cât prin poziţia deţinută, Scripcaru a reuşit să-şi impună un om de încredere în Guvern, în persoana ministrului Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu."

Nimic deosebit până acum. Doar că în presă apare următorul lucru. Concluziile le trage fiecare.

9 comentarii:

ciprian b spunea...

Cui ii este frica de Scripcaru??? Dvs cu siguranta va este frica de el...mai ales ca doriti sa candidati impotriva dumnealui...si din acest motiv il tot acuzati de diverse.

bombonel nastase spunea...

scaderi de taxe, de impozite, scutiri de taxe sau impozite, etc. de acord, in afara de faptul ca sunt masuri exclusiv populiste! daca scad incasarile la buget ajungem in situatia Greciei sau Irlandei. vechea tactica a psd-ului ... praf in ochii cetatenilor!

Anonim spunea...

Probabil ca ati emis acest comunicat de plictiseala sau din lipsa de activitate, sa va explic cum am ajuns la aceasta concluzi:
1 PDL este cel mai unit pardid din tara.
2 PDL a hotarat sa sustina Guvernul si masurile asumate.
3 Este normal sa incerci sa faci si tu ceva pt orasul asta daca vrei sa concurezi cu Scripcaru, dar crede-ma ca nu vei reusi nimic cu aceste comunicate.
Omul asta a facut in cativa ani pt Brasov cat n-au facut altii in 11-12 ani si tu vrei sa-l bati cu comunicate :)) baga-ti mintile in cap!

Răzvan Popa spunea...

@Ciprian b
Da...tremur tot de frica. Si pentru ca imi este atat de frica il acuz de diverse. Nu prea are logica...de regula cand iti este frica de cineva il lasi in paci si te feresti de el. Mie nu mi s-a parut ca ma feresc de Scripcaru.

@bombonel nastase
Nu am vorbit de scaderi la toate taxele si impozitele, ci doar de unele. Pe de alta parte daca doar tai din venituri si presezi firmelecu tot felul de taxe si impozite de unde sa creasca incasarile la buget? Despre masuri de stimulare economica a auzit cineva? De mii de firme care dau faliment lunar pentru ca statul nu face nimic in acest sens s-a auzit ceva? Masurile populiste sunt doar in capul unora!

@anonim
Desi nu raspund la anonime, de data aceasta o sa fac o exceptie.
1. Despre unitatea PDL mai vorbim dupa ce nu o sa mai fie la guvernare. Toate partidele care sunt la putere au o unitate de monilit. Problemele apar dupa ce pierd puterea.
2. Daca PDL a hotarat sa sustina guvernul, iar masurile sunt cele mai bune, de ce vicepresedintele PDL, George Scripcaru se delimiteaza de partid? El nu mai vorbeste in numele PDL ci doar in calitate de primar. Si daca masurile sunt sustinute si asumate asta nu inseamna ca sunt bune.
3. Inteleg ca George Scripcaru are o problema cu cei care nu sunt de acord cu el. Vrea liniste, vrea ca toata lumea sa-llaude si sa-i spuna cat de destept este. A mai fost unul care simtea ca el este miezul si a sfarsit prost. Acum sunt alte vremuri, dar betia puterii este aceeasi.
Nu am negat niciodata ca Scripcaru ar fi facut si lucruri necesare pentru oras. Si daca o sa consulti presa o sa vezi ca asa este. Dar nici nu pot fi de acord cu absolut tot ce face, indiferent daca este bine sau rau.
PDL inseamna Partidul Democrat Liberal. Indemnuri si afirmatii de genul - comunicat emis de plictiseala - sau - baga-ti mintile in cap - nu au nici o legatura nici cu democratia si nici cu liberalismul.
Si daca nu-mi bag mintile in cap o sa-mi faci ce? Ma opresti pe strada si o sa ma bati? Pe langa atitudinea unora ca tine, ceea ce au facut comunistii a fost doar un balet de domnisoare.

Anonim spunea...

Cui ii este frica de Scripcaru?? La toata lumea care face parte din anturajur lui Bebe draga, chiar si DVS cu siguranta va este frica de Scripcaru chiar nu a-ti avea curaj sa candidati inpotriva lui, iar diversele acuzati nicic dvs nu le credeti le faceti doar pentru opinia publica.

Răzvan Popa spunea...

@Anonim
Esti si vei ramane un anonim! Nu fac parte din anturajul lui Bebe, daca nu cunosti sa faci bine sa te informezi inainte de a vorbi...
Mor de frica lui Scripcaru. Nu mai am curajul sa ies pe strada.
Acuzatiile le cred si le si sustin cu probe...dar daca faptul ca e vicepresedinte la nivel national si a votat sustinerea acestui guver reprezinta o acuzatie, inseamna ca eu nu mai am nimic de zis.

Bogdan spunea...

Domnule Popa decat sa incercati sa'l puneti pe domnul Scripcaru intr-o lumina proasta mai bine ati incarca sa evidentiati lucrurile bune sau nu pe care le faceti dumneavoastra. Aceasta practica "de a da vina pe altcineva" este o practica comunista, Lenin a acuzat Tarii rusi de mizeria economica, Stalin pe Trotky de foametea care a omarat milioane de oameni, Hrusciov pe Stalin de odioasele crimi comise de politi politica sovietica,Brejnev pe Hrusciov pentru toate calamitatile tarii, Gorbaciov pe Brejnev ca a "muls" tara pentru profit personal...etc, asta fara sa mai discutam de Gheorgiu Dej care a dat vina pe Mihai sau de Ceausescu pe Ghe. Dej si Iliescu pe Ceausescu si Constantinescu, doar ca ei au folosit aceasta "necrofagie politica" de a pune pe umerii predecesorilor toate neajunsurile Comunismului. Nu vi se pare domnule Popa ca va grabti un pic?
Ati fost elev silitor la cursul comunismului dar aceste practici sunt invechite si nu mai tin intr-un stat democrat.

Răzvan Popa spunea...

@Bogdan
As completa lista dumneavoastra cu Basescu. Vinovate pentru dezastrul din Romania sunt cele doua partide de opozitie nicidecum PDL si incompetentii din Guvern...

Despre lucrurile bune pe care le-a facut Scripcaru am mai vorbit. Rolul meu din opozitie este sa vin cu solutii alternative la ce face Scripcaru si sa arat ca o parte din ce face este gresit. Din pacate este gresit pe banii nostri ...

Ii las pe aplaudaci sa trambiteze in stanga si-n dreapta maretele realizari.

grasu_x spunea...

cui ii e frica de el???? dusmaniilor lui pe plan politic deci implicit si dvs aveti frica de el?