Recent Posts

marți, 11 noiembrie 2008

Iubitului conducător

Mult iubite şi stimate George Scripcaru,

Mă văd nevoit să vă scriu, deşi cunosc cât este de preţios este timpul Dumneavoastră. Aş dori respectuos să vă solicit, în calitatea pe care o aveţi, aceea de instanţă supremă a oraşului şi a partidului, să dispuneţi analizarea şi soluţionarea unui grav litigiu politic.

Este vorba despre o serie de discuţii purtate în jurul unei acţiuni desfăşurate special pentru glorioasa Dumneavoastră campanie electorală, de doi gunoieri. Cu multă dragoste cei doi s-au apucat să lipească afişe prin oraş, pe stâlpi, pe geamuri şi pe te miri unde. Sunt afişe închinate partidului, galeriei de aur a membrilor săi candidaţi, pe care o încununaţi în chip strălucit Dumneavoastră, cel mai de seamă bărbat din întreaga existenţă a Braşovului. Această acţiune a omagiat personalitatea Dumneavoastră, însemnătatea istorică a existenţei Dumneavoastră şi a activităţii extraordinare pe care aţi desfăşurat-o şi o desfăşuraţi în slujba idealurilor vitale ale braşovenilor, a cauzei partidului şi a păcii în lume, în galaxie şi în tot universul.

A fost o acţiune politică încununată de un deplin succes prin care cei doi gunoieri au înţeles să sărbătorească magnifica Dumneavoastră personalitate care veghează asupra partidului şi candidaţilor săi.
Iată însă că duşmanii neamului au atacat cu o violenţă rar întâlnită toată această acţiune. Pe scurt, au fost proferate următoarele injurii: că cei doi gunoieri sunt plătiţi din bani publici, că au fost obligaţi să lipească afişe şi că prin această acţiune s-a comis un abuz ireparabil. Toate aceste afirmaţii necontrolate reprezintă un atac neloial, dar şi o jignire la adresa colectivului de la PDL, în fruntea căruia staţi Dumneavoastră, iubite conducător.

Este posibil ca doi gunoieri, devotaţi trup şi suflet acestui partid să fie judecaţi în chip iresponsabil pentru că vă închină Dumneavoastră o acţiune de lipit afişe? Această nedorită întâmplare are un substrat politic foarte limpede şi vine să întregească o suită întreagă de acţiuni ostile partidului.

Iată de ce mult iubite şi stimate primar, vă rog din suflet să dispuneţi ca asemenea critici să nu mai fie posibile într-un oraş care se pretinde democratic. Prin aceste atacuri se încearcă o sfidare a politicii partidului pe care Dumneavoastră o promovaţi în acest oraş.

În speranţa că aceste rânduri nu v-au inoportunat şi că se află în deplină conformitate principiile pedeliste, vă mulţumesc din inimă şi vă asigur că orice s-ar întâmpla, indiferent cât de grave vor fi acuzaţiile pizmaşilor şi apatrizilor, cei doi gunoieri vă vor glorifica întreaga lor viaţă.
Cu deosebită dragoste şi respect filial...

3 comentarii:

Sebeni spunea...

hi hi hi hi hi hi hi hi

Anonim spunea...

Vezi, Razvan, sa nu te acuze cineva de... lezmajestate! Cum ne atrage atentia Ovidiu (Eftimie - Parerea lui!) :), nu se stie niciodata... Fiindca ne/am cam invatat ca istoria se repeta si cred ca blogosfera e mult prea sloboda la gura pentru unii! Periculos de sloboda si tot mai vizibila si m/as mira sa nu cloceasca cineva ceva represalii... legislative (a se citi taxe si impozite pe cuvintul scris pe blog) :) Salutare!

Unknown spunea...

Salutare Flavius...

Nu ar fi de mirare sa îşi bage nasul şi aici, dar e cam greu...Însă până clocesc băieţii noi mai putem scrie câte ceva fără să ne jeneze ...