Recent Posts

luni, 15 iunie 2009

Ruşinică primarului!

Faptul că presa „liberă” din Braşov nu are minime elemente conduită profesională să publice un comunicat, rezultat al atacului la persoană înfăptuit de cetăţeanul George Scripcaru împotriva cetăţeanului Răzvan Popa, nu mai miră pe nimeni. Din aceste considerente îmi iau libertatea de a publica pe blogul meu, comunicatul semnat de mine.

Este cel putin ruşinos că „domnul” primar George Scripcaru, orbit probabil de faptul că nu toată lumea i se supune aşa cum şi-ar dori, nu reuşeşte să îşi asume o serie de greşeli şi încălcarea protocolului de colaborare locală între PSD şi PDL. În loc să lamurească această situaţie, „domnul” primar emite aprecieri jignitoare la adresa celor care denunţă problemele de ordin politic. Ba mai mult, Scripcaru, în totală necunoştinţă de cauză, confundă persoanele de la Direcţia Judeţeană pentru Tineret la care face referire că nu s-ar prezenta la serviciul plătit din bani publici. Primarul ar trebui să îşi verifice oamenii puşi de dânsul şi PDL în funcţii administrative în aceeaşi direcţie, care în ultima perioadă abia au fost vazuţi la faţă acolo unde îşi primesc acel salariu plătit de stat. Fiind prea ocupaţi cu activităţi electorale în sprijinul PDL şi Eba. Şi mă opresc aici, fară să pomenesc şi alte aspecte legate de cum îşi indeplinesc unele persoane numite de domnia în funcţii publice, atribuţiile de serviciu.
După ce va cerceta aceste aspecte, cetăţeanul George Scripcaru va trebui să îşi ceară scuze pentru grava eroare şi dezinformare pe care a comunicat-o presei şi opiniei publice în stilul deja obişnuit al domniei sale de a arunca cu noroi în alţii, fără să se uite în propria ogradă să vadă problemele de acolo. Cât despre neregulile cu ness expirat la secţiile de votare nici acum „domnul” primar nu recunoaşte că Primaria a greşit neverificând produsele şi, în plus, într-o emisiune televizată de un post naţional chiar purtatorul de cuvânt al Primăriei recunoaşte că s-a inscripţionat greşit termenul de valabilitate de către firma producatoare.
Şi ca să trecem de la ness la „jucării”, îl anunţ public pe primar că în perioada următoare ne putem apleca mai mult asupra unor aspecte legate de tunurile imobiliare date de apropiaţi ai domniei sale sau de modul în care sume uriaşe din banii publici sunt dirijate către clientela de la PDL. De asemenea mai putem discuta şi despre cum primarul a trecut în mai puţin de un an de la un modest apartament la o vilă de lux în Scheii Braşovului, despre cum o firmă apropiată lui George Scripcaru controlează toată publicitatea stradală din oraş sau despre ce comisioane şi în buzunarul cui au ajuns, oferite de dezvoltatorii imobiliari, pentru a construi în Municipiul Braşov.
În concluzie, calomnia si dezinformarea nu sunt arme onorabile pentru un primar si un politician corect cum se pretinde a fi „domnul” Scripcaru!

14.06.2009 Purtător de cuvânt PSD Braşov
Răzvan POPA

2 comentarii:

marius12 spunea...

Nu ai pic de rusine fata de colegii tai de munca. ai aparut acolo impins de Nita. se vede cat de bun esti daca numai un post de director adjunct au gasit pentru tine. esti probabil inca o marioneta pe care o foloseste nita in lupta lui cu Scripcaru.
Titlul este gresit, trebuia "risinica lui Razvan Popa"

Răzvan Popa spunea...

Anonimule Marius12 in primul rind in DEX nu exista cuvintul risinica. In al doilea, tu ii dai limbi in cur lui Scripcaru si nu ai nici atit. Vezi proverbul cu vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri.
Eu nu am nimic cu colegii de munca, dar atunci cind un analfabet si badaran ca Scripcaru amesteca politica si administratia, apar si victimele colaterale, iar vinovat e doar mitocanul de Scripcaru. Anonimule tu nu esti nici macar suficient de barbat sa iti declari identitatea.
Eu detin doua functii, iar daca te supara ca unii au curaj sa denunte niste probleme dintr-o institutie asta inseamna ca nu tolereaza lehamitea si nu se complac in ea.
Si nu am de ce sa iti dau tie explicatii despre competentele mele profesionale atita timp cit nu spui cine esti si cu ce te ocupi, ca sa ne putem compara.